Tilapalvelut yrityksille, kodinmyyjille ja vapaa-aikaan

Tarjoamme toimitiloja keskeisiltä sijainneilta ympäri Suomen – vuokraa meiltä tai myy meille! Vuokrattavat loma-asuntomme tarjoavat huoletonta luksusta upean luonnon keskellä. Vai mietitkö kotisi myymistä? Asiantunteva palvelumme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Toimivat toimitilat kaikkialta Suomesta

Kehitämme ja ylläpidämme toimitilojasi yhdessä sinun kanssasi, jotta saat tarpeisiisi sopivat, viihtyisät ja toimivat tilat. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Etsitkö uutta toimitilaa tai uutta omistajaa toimi-tilallesi? Pohjolan Toimitilat myy, ostaa, vuokraa ja kehittää toimitiloja ja liikehuoneistoja yrityksesi tarpeisiin.

Laadukasta omakotiasumista elämän ehdoilla

Oletko miettinyt kotisi myymistä, mutta muutto arveluttaa? Pohjolan Kultakodit® -ratkaisun avulla voit myydä kotisi meille helposti ja jatkaa asumista entiseen tapaan juuri niin kauan kuin haluat.

Pohjolan Kultakodit® on uudenlaisen kiinteistökaupan vastuullinen edelläkävijä. Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus ovat tekemisemme perusta.

Olemme kiinteistöalan kokenut ammattilainen ja tärkeintä meille ovat tyytyväiset omakotiasukkaat. Pohjolan Kultakodit® on vakavarainen toimija, ja palvelumme on käytössä koko Suomessa.

Hallinnoimme kymmeniä vuokraomakotitaloja ympäri Suomen. Kodeissamme asuu perheitä, pariskuntia ja monessa eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä.

Miksi minun kannattaa harkita Pohjolan Kultakodit® -ratkaisua?

Saat käyttöösi varallisuutesi omakotitalostasi heti, mutta asuminen jatkuu entiseen malliin. Sinulla on mahdollisuus käyttää omaisuuttasi matkustamiseen, hoivapalveluihin tai verotehokkaaseen perinnönjakoon. Saat asunnostasi markkinahinnan ja asumisen kustannukset ovat tiedossa.

 

Laadukasta lomailua luonnon keskellä

Lomaile kotimaassa upean luonnon keskellä mukavuuksia unohtamatta! Loma-asunnoissamme pääset nauttimaan lomastasi huolettomasti ja kokemaan ripauksen luksusta. Pohjolan Lomakodit tarjoaa laadukasta lomamajoitusta hyvin varustelluissa lomahuoneistoissa.

Lomahuoneistomme ovat valittu huolella, ja jokainen yksityiskohta on huomioitu, jotta voit nauttia lomastasi ja keskittyä juuri siihen mihin haluat – rentoutumiseen, aktiviteetteihin ja yhdessäoloon. Varaa lomasi ja nouse arjen yläpuolelle ainutlaatuisissa kohteissamme, jotka ovat jo itsessään elämys.